SB is… de eerste indruk van jouw bedrijf.


De open deur, een vriendelijke begroeting én een schoon en streeploos welkom. Onze mensen hebben niet alleen hart, maar ook oog voor het werk dat ze doen. Dit stopt niet bij het schoonmaken van een hotelkamer of het afnemen van een tafel in de meeting room. Zij zetten die extra stap om mensen een warm welkom te geven. En dat komt doordat SB Facility Services oog heeft voor jou én de omgeving.


Gasten vormen in milliseconden een eerste indruk van mensen, maar ook van een ruimte. Denk maar eens aan hoe je zelf een hotelkamer binnenloopt waar de sporen van een vorige gast nog zichtbaar zijn. Of hoe je aanschuift aan een koffietafel waar de koffiekringen nog zichtbaar zijn. Die receptiebalie waar de broodkruimels van gisteren nog liggen? Dat is niet de emotie die je als eerste op wil roepen. Het moet voelen alsof jij de eerste in die bewuste ruimte bent. Op het fijne team van SB na natuurlijk.


Een hotel moet uitstralen dat jij als bedrijf alleen het beste levert en nastreeft. Maar bij SB draait het om meer dan die eerste indruk, want net onder de oppervlakte komen de praktische zaken.

We zijn het verlengstuk van een hotel. Dat het werk zo slim mogelijk gedaan wordt is vanzelfsprekend. Verandert er in de tussentijd iets in jouw bedrijf? Dan is de oplossing één telefoontje aan SB verwijderd. Geen logge procedures, maar gewoon meteen een andere aanpak.

Dagelijks
onderhoud
Periodiek
onderhoud
Vloer
onderhoud
Specialistische
reiniging
Glasbewassing
Sanitaire
supplies

'Bij SB
investeren we in onze mensen, zodat onze partner daar profijt van heeft.'

Een ruimte, kantoor of hotel moet uitstralen dat jij als bedrijf alleen het beste levert en nastreeft.  Neem contact met ons op als je nieuwsgierig bent naar onze op maat gemaakte totaal oplossingen.
Bij het versturen van het formulier ga je akkoord met de algmene voorwaarden.
Bedankt voor uw bericht! We komen z.s.m. hierop terug.
Oeps! er ging iets niet helemaal goed.
Controleer of je alle velder correct hebt ingevuld

De facilitaire dienstverlening van jouw bedrijf uitbesteden?

SB is je partner… als je geen omkijken wil hebben naar de basis van je bedrijf, maar wel een onberispelijke eerste indruk wil maken.