SB is... de eerste indruk van jouw woonomgeving.


De open deur, een vriendelijke begroeting én een schoon en streeploos welkom. Onze mensen hebben niet alleen hart, maar ook oog voor het werk dat ze doen. Dit stopt niet bij het schoonmaken van een gemeenschappelijke ruimte. Zij zetten die extra stap om mensen een warm welkom te geven. En dat komt doordat SB Facility Services oog heeft voor jou én de omgeving.

Bewoners vormen in milliseconden een eerste indruk van een ruimte. Denk maar eens aan hoe je zelf een trappenhuis binnenloopt waar de sporen van een andere bewoner zichtbaar zijn. SB verzorgt schoonmaak en totaalonderhoud voor VVE’s. Hebben bewoners ergens last van? Dan is de oplossing één telefoontje aan SB verwijderd. Geen logge procedures, maar gewoon meteen een andere aanpak.

Dagelijks
onderhoud
Periodiek
onderhoud
Vloer
onderhoud
Specialistische
reiniging
Glasbewassing
Sanitaire
supplies

'Bij SB
investeren we in onze mensen, zodat onze partner daar profijt van heeft.'

Een ruimte, kantoor of hotel moet uitstralen dat jij als bedrijf alleen het beste levert en nastreeft.  Neem contact met ons op als je nieuwsgierig bent naar onze op maat gemaakte totaal oplossingen.
Bij het versturen van het formulier ga je akkoord met de algmene voorwaarden.
Bedankt voor uw bericht! We komen z.s.m. hierop terug.
Oeps! er ging iets niet helemaal goed.
Controleer of je alle velder correct hebt ingevuld

De facilitaire dienstverlening van jouw bedrijf uitbesteden?

SB is je partner… als je geen omkijken wil hebben naar de basis van je bedrijf, maar wel een onberispelijke eerste indruk wil maken.