Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op

SB is het verlengstuk van een hotel of bedrijf. Na een paar maanden zijn de mensen van SB een essentieel onderdeel van je eigen team. Vanaf de eerste milliseconde staan er medewerkers met ervaring bij jou op de vloer. Het operationele gezeur is natuurlijk voor ons en de opbrengst is voor jou.
Bedankt voor uw bericht. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.
Oeps! Er ging iets niet helemaal goed. Vul a.u.b. alle verplichte velden in.

Over ons

Iedereen kan schoonmaken, is altijd het idee. Bij SB Facility Services zien we dat anders. Ons doel? Schoonmaken een ander gezicht geven, want een ruimte schoon afleveren hoort vanzelfsprekend te zijn.Wij doen graag dat beetje extra waar je niet op rekent en geven ons team de SB-standaard mee. Wat die SB-standaard precies is? Fijne mensen met oog voor jouw gasten en ruimte. Wij leveren kennis af in een bedrijf, zodat onze partner zich kan focussen op waar zij goed in zijn.
Een ruimte, kantoor of hotel moet uitstralen dat jij als bedrijf alleen het beste levert en nastreeft.  Neem contact met ons op als je nieuwsgierig bent naar onze op maat gemaakte totaal oplossingen.
Bij het versturen van het formulier ga je akkoord met de algmene voorwaarden.
Bedankt voor uw bericht! We komen z.s.m. hierop terug.
Oeps! er ging iets niet helemaal goed.
Controleer of je alle velder correct hebt ingevuld

De facilitaire dienstverlening van jouw bedrijf uitbesteden?

SB is je partner… als je geen omkijken wil hebben naar de basis van je bedrijf, maar wel een onberispelijke eerste indruk wil maken.