Vitamine A van aandacht.

SB leeft op de vitamine A van aandacht. Niet alleen voor onze partners, maar juist ook voor onze medewerkers. Vitamine A zorgt voor een vrolijk ‘goedemorgen’ naar jouw hotelgasten of medewerkers, een deur met een zwaai openhouden én een team dat altijd zin heeft om aan de slag te gaan.

Aandacht voor elkaar en het vak.

Wij werken met een eigen Experience Centre in Aalsmeer om iedereen in ons team zélf de SB-standaard mee te geven. Wat die SB-standaard dan precies is? Fijne mensen met oog voor jouw gasten en ruimte. Wij leveren kennis af in een bedrijf, zodat onze partner zich kan focussen op waar zij goed in zijn.

Maak kennis met onze oprichter, Berry Buskens.

Buskens bouwde zijn bedrijf uit tot één van de meest efficiënte spelers in de schoonmaakwereld. En dat zonder in te leveren op kwaliteit. Hij rolde vanuit het hotelleven in facility management en nam zijn gastvrijheid mee, want als je het Buskens vraagt is dát de toekomst van housekeeping. “SB is een partner en geen schoonmaakbedrijf dat alleen maar uitvoert wat in het contract staat”.

EEN GOED VERHAAL OVER SCHOONMAKEN
Buskens kocht een bus, liep binnen bij één van de grootste kantoren van Amsterdam en vertrok met een getekend meerjarencontract om de schoonmaak van begin tot eind te verzorgen. Hij verzamelde een hardwerkend en vooral leuk team om zich heen met de juiste SB-mentaliteit. Hardwerkend en altijd de ambitie hebben om meer te doen dan gevraagd, dát zijn de mensen van SB Facility. Buskens schopte het samen met zijn team tot hospitality partner van de meest exclusieve hotels en bedrijven.  

De SB standaard.
SB is...

De medewerker bij naam kennen.
Iemand die jouw gasten met een glimlach de weg wijst.
Een mensenbedrijf waarbij het team een verlengde is van jouw bedrijf.
Altijd maar één telefoontje met een oplossing van jou verwijderd.
Nooit meer nadenken over een schone en veilige werkomgeving.
Een hartelijk ‘goedemorgen’ in de wandelgangen.
Leuke mensen om mee samen te werken.
Aandacht voor elkaar én het werk.
Mensen met verstand van hospitality over de vloer.
Een partner voor het leven.

'Bij SB investeren we in onze mensen, zodat onze partner daar profijt van heeft.'

Een ruimte, kantoor of hotel moet uitstralen dat jij als bedrijf alleen het beste levert en nastreeft.  Neem contact met ons op als je nieuwsgierig bent naar onze op maat gemaakte totaal oplossingen.
Bij het versturen van het formulier ga je akkoord met de algmene voorwaarden.
Bedankt voor uw bericht! We komen z.s.m. hierop terug.
Oeps! er ging iets niet helemaal goed.
Controleer of je alle velder correct hebt ingevuld

De facilitaire dienstverlening van jouw bedrijf uitbesteden?

SB is je partner… als je geen omkijken wil hebben naar de basis van je bedrijf, maar wel een onberispelijke eerste indruk wil maken.